Hodnocení obchodu

4,8 19 hodnocení
Přidat hodnocení
5
16x
4
2x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MB Avatar autora Milan Bobák | 8.4.2022
Perfektné ceny, rýchle dodanie. Obchod som odporúčal aj mojim známim a tiež si ho chvália. Len tak ďalej. Donedávna sa zo Slovenska dalo platiť iba prevodom na účet, ale už to zmenili a dá sa platiť aj kartou. Takže za mňa 5 hviezd z piatich :-)
PC Avatar autora Petr Chrobok | 4.4.2022
SC Avatar autora Stanislav Chudy | 2.4.2022
SH Avatar autora Světluše Hüttlová | 12.3.2022
ES Avatar autora Eva Schlesingerová | 1.3.2022
Sklad U plynárny je velice rozlehlý a výdej 4 kusů zboží ze skladu až v zadní části areálu byl pro mne jako malého zákazníka překvapivý a nelogický, když moje objednávka byla v jedné malé krabici. Ta by se přeci měla do prodejny u výdeje vejít. A dárkový obal je mírně poškozený.
SC Avatar autora Stanislav Chudy | 23.2.2022
JH Avatar autora Jiří Hnilica | 18.2.2022
Zcela bez problému, ochotný a vstřícný personál při případném tlf. hovoru! Obchodu jsem využíval již dříve. Bohužel pod starým účtem (UA45616) není obchod dostupný, proto jsem provedl novou registraci!
MH Avatar autora Martin Hlinka | 18.2.2022
AV Avatar autora Anna Vlková | 18.2.2022
super
H Avatar autora Hana | 8.2.2022
RA Avatar autora Radovan Antal | 31.1.2022
MM Avatar autora Miroslav Moščák | 30.1.2022
Avatar autora Aleš Šestina | 30.1.2022
Skvelý výber a narozdiel od našich slovenských obchodov aj rozprávkové ceny. Máme totiž vysoké dane na tabak. Pri mojich prvých dvoch objednávkach som dlhšie čakal na odoslanie zásielky (2 dni). Ale to zrejme kvôli prebiehajúcej inventúre, a potom mi zásielka bola zaslaná expresne. Tretíkrát to už bolo bez problémov. Vždy krásne zabalené vo vzduchotesnom vrecúšku. Potešila aj drobná pozornosť v podobe Behike zápaliek. Cigary boli vždy v perfektnej kondícii. Neporušený krycí list a prevoňané cédrom za kvalitným humidorom. Články na stránke sú naozaj zaujímavé a obohacujúce. Veľmi si cením aj komunikáciu cez Instagram. Ceny alkoholu sú trochu vyššie, ale primárnym záujmom obchodu sú cigary, a to je vidno na kvalite služieb.
HK Avatar autora Hedviga Koszorusiová | 30.1.2022
SC Avatar autora Stanislav Chudy | 30.1.2022
MK Avatar autora Michal Kadlec | 30.1.2022
MB Avatar autora Milan Bartoš | 30.1.2022
Výber, ochota. Top
Avatar autora | 9.12.2021
DW Avatar autora Dominik Wagner | 29.8.2021
Skvělý výběr doutníků i alhokolu, vyzvedával jsem na prodejně a moc děkuji za doporučení a příjemnou komunikaci 5*

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 19